Системи охолодження та шокового заморожування
Камери шокового заморожування
Камери шокового заморожування серії AB
Шафа для шокового охолодження/заморожування хлібобулочних виробів, кондитерських та гастрономічних продуктів.
Шокове охолодження в ядрі продукту від +90°C до +3°C протягом 90 хв., із можливістю установки двох різних температур повітряного охолодження – для звичайних і делікатних продуктів.
Шокове охолодження на поверхні продукту від +90°C до -18°C протягом 240 хв.
Використання:
-
переривчасті цикли шокового охолодження / шокового заморожування
-
зменшена кількість циклів / день
Лотки стандартні сходинки: 70 мм
Камери шокового заморожування серії AMA / AR-AB
Шафа для шокового охолодження / шокового заморожування хлібобулочних, кондитерських виробів і гастрономічних продуктів.
Шокове охолодження в ядрі продукту від +90°C до +3°C протягом 90 хв., із можливістю установки двох різних режимів повітряного охолодження температури – для нормальних і делікатних продуктів.
Шокове охолодження на поверхні продукту від +90°C до -18°C протягом 240 хв.
Використання:
-
переривчасті цикли шокового охолодження / шокового заморожування
-
зменшена кількість циклів / день
-
доступні комбіновані рішення з холдингом TN / BT і сповільнювачі (див. спеціальний розділ)
Місткість: N. 14 лотків 6080 / N. 28 лотків 6040
Лотки стандартного кроку: 70 мм (мінімум: 35 мм)
Камери шокового заморожування серії AMA / AR-AB BT
Шафа для шокового охолодження / заморожування хлібобулочних виробів, кондитерських і гастрономічних продуктів та негативне зберігання відсік -20°С.
Шокове охолодження в ядрі продукту від +90°C до +3°C протягом 90 хв., із можливістю установки двох різних температур повітряного охолодження – для звичайних і делікатних продуктів.
Шокове охолодження на поверхні продукту від +90°C до -18°C протягом 240 хв.
Використання:
-
переривчасті цикли шокового охолодження / шокового заморожування
-
зменшена кількість циклів / день
Місткість: шокове охолодження / шокове заморожування: N. 5 лотків 6040
Утримання: Н. 28 лотків 6040 проти Н. 14 лотків 6080
Лотки стандартного кроку: 70 мм (мінімум: 35 мм)
Камери шокового заморожування серії USE 20T
Прувер для шокового охолодження / шокового заморожування хлібобулочних, кондитерських та гастрономічних продуктів.
Шокове охолодження в ядрі продукту від +90°C до +3°С протягом 90 хв., із можливістю встановити дві різні температури повітряного охолодження – для нормальних і делікатних продуктів.
Струменеве охолодження ядра продукту від +90°С до -18°С протягом 240 хв.
Використання:
-
переривчасте шокове охолодження / шокове заморожування цикли
-
зменшена кількість циклів / день
Камери шокового заморожування
серії USECOMPACT / USECO
Прувер для шокового охолодження / шокового заморожування хлібобулочних, кондитерських та гастрономічних продуктів.
Шокове охолодження в ядрі продукту від +90°C до +3°С протягом 90 хв., із можливістю встановити дві різні температури повітряного охолодження – для нормальних і делікатних продуктів.
Струменеве охолодження ядра продукту від +90°С до -20°C протягом 240 хв. (USECOMPACT) і 120 хв. (USECO)
Використання:
-
переривчасте шокове охолодження / шокове заморожування цикли
-
зменшена кількість циклів / день
Камери шокового заморожування серії FPC / SUPRO
Прувер для шокового заморожування хлібобулочних, кондитерських виробів і гастрономічних продуктів.
Шокове заморожування в ядрі продукту від +30°C до -20°С протягом 60 хв.
Використання:
-
безперервні цикли шокового заморожування
-
пекарні середнього розміру
Камеры охлаждения
Камери охолодження серії MC TN-BT
Шафа з декількома відділеннями з:
- нет. 1 або 4 двері для негативного утримання BT (-15°C / -20°C; максимум 4 кімнати)
-
Місткість відсіку:
лотки 40° 600 x 400 мм
Один моторно-конденсаторний агрегат для всього зберігання відсік.
Камери охолодження серії TV TN-BT
Шафа з декількома відділеннями з:
- нет. 1 або 4 двері для негативного утримання BT (-15°C / -20°C; максимум 4 кімнати)
-
Місткість відсіку:
лотки 40° 600 x 400 мм
Один моторно-конденсаторний агрегат для всього зберігання відсік.
Камери охолодження серії TRIOCOLD
Комбінована шафа з відсіком для попередньог о вистоювання, шокового охолодження / заморожування хлібобулочних виробів, кондитерських виробів і гастрономії та відсік для зберігання негативів.