top of page

Системи охолодження та шокового заморожування

Mondial Forni

Камери шокового заморожування

Камери шокового заморожування серії AB

Шафа для шокового охолодження/заморожування хлібобулочних виробів, кондитерських та гастрономічних продуктів.

Шокове охолодження в ядрі продукту від +90°C до +3°C протягом 90 хв., із можливістю установки двох різних температур повітряного охолодження – для звичайних і делікатних продуктів.

Шокове охолодження на поверхні продукту від +90°C до -18°C протягом 240 хв.

​Використання:

  • переривчасті цикли шокового охолодження / шокового заморожування

  • зменшена кількість циклів / день

 

Лотки стандартні сходинки: 70 мм

AB series

Камери шокового заморожування серії AMA / AR-AB

Шафа для шокового охолодження / шокового заморожування хлібобулочних, кондитерських виробів і гастрономічних продуктів.

Шокове охолодження в ядрі продукту від +90°C до +3°C протягом 90 хв., із можливістю установки двох різних режимів повітряного охолодження температури – для нормальних і делікатних продуктів.

Шокове охолодження на поверхні продукту від +90°C до -18°C протягом 240 хв.

 

​Використання:

 

  • переривчасті цикли шокового охолодження / шокового заморожування

  • зменшена кількість циклів / день

  • доступні комбіновані рішення з холдингом TN / BT і сповільнювачі (див. спеціальний розділ)

 

Місткість: N. 14 лотків 6080 / N. 28 лотків 6040

Лотки стандартного кроку: 70 мм (мінімум: 35 мм)

AMA / AR-AB series

Камери шокового заморожування серії AMA / AR-AB BT

Шафа для шокового охолодження / заморожування хлібобулочних виробів, кондитерських і гастрономічних продуктів та негативне зберігання відсік -20°С.

Шокове охолодження в ядрі продукту від +90°C до +3°C протягом 90 хв., із можливістю установки двох різних температур повітряного охолодження – для звичайних і делікатних продуктів.

Шокове охолодження на поверхні продукту від +90°C до -18°C протягом 240 хв.

​Використання:

  • переривчасті цикли шокового охолодження / шокового заморожування

  • зменшена кількість циклів / день

 

Місткість: шокове охолодження / шокове заморожування: N. 5 лотків 6040

Утримання: Н. 28 лотків 6040 проти Н. 14 лотків 6080

Лотки стандартного кроку: 70 мм (мінімум: 35 мм)

AMA / AR-AB BT series

Камери шокового заморожування серії USE 20T

Прувер для шокового охолодження / шокового заморожування хлібобулочних, кондитерських та гастрономічних продуктів.

Шокове охолодження в ядрі продукту від +90°C до +3°С протягом 90 хв., із можливістю встановити дві різні температури повітряного охолодження – для нормальних і делікатних продуктів.

Струменеве охолодження ядра продукту від +90°С до -18°С протягом 240 хв.

​Використання:

  • переривчасте шокове охолодження / шокове заморожування цикли

  • зменшена кількість циклів / день

USE 20T series

Камери шокового заморожування

серії USECOMPACT / USECO

Прувер для шокового охолодження / шокового заморожування хлібобулочних, кондитерських та гастрономічних продуктів.

Шокове охолодження в ядрі продукту від +90°C до +3°С протягом 90 хв., із можливістю встановити дві різні температури повітряного охолодження – для нормальних і делікатних продуктів.

Струменеве охолодження ядра продукту від +90°С до -20°C протягом 240 хв. (USECOMPACT) і 120 хв. (USECO)

​Використання:

  • переривчасте шокове охолодження / шокове заморожування цикли

  • зменшена кількість циклів / день

USECOMPACT / USECO series

Камери шокового заморожування серії FPC / SUPRO

Прувер для шокового заморожування хлібобулочних, кондитерських виробів і гастрономічних продуктів.

Шокове заморожування в ядрі продукту від +30°C до -20°С протягом 60 хв.

​Використання:

  • безперервні цикли шокового заморожування

  • пекарні середнього розміру

FPC / SUPRO series

Камеры охлаждения

Камери охолодження серії MC TN-BT

Шафа з декількома відділеннями з:

- нет. 1 або 4 двері для негативного утримання BT (-15°C / -20°C; максимум 4 кімнати)

  • Місткість відсіку:

лотки 40° 600 x 400 мм

Один моторно-конденсаторний агрегат для всього зберігання відсік.

MC TN-BT series

Камери охолодження серії TV TN-BT

Шафа з декількома відділеннями з:

- нет. 1 або 4 двері для негативного утримання BT (-15°C / -20°C; максимум 4 кімнати)

  • Місткість відсіку:

лотки 40° 600 x 400 мм

Один моторно-конденсаторний агрегат для всього зберігання відсік.

TV TN-BT series

Камери охолодження серії TRIOCOLD

Комбінована шафа з відсіком для попереднього вистоювання, шокового охолодження / заморожування хлібобулочних виробів, кондитерських виробів і гастрономії та відсік для зберігання негативів.

TRIOCOLD series
Чим можемо допомогти? Зв'яжіться з нами
bottom of page