top of page

Печі

Mondial Forni

Ротаційні печі

Ротаційні печі серії Techno 2.0

Techno 2.0 – це ротаційна піч, спеціально розроблена з урахуванням потреб кондитерів і хлібопекарів, яких компанія Mondial Forni обслуговує протягом 70 років. Призначена для ремісників, роздрібних торгових мереж і напівпромислових пекарень, ця піч забезпечує максимальну універсальність в управлінні декількома температурними режимами та дозволяє відмінно готувати і свіжі, і заморожені продукти, як при повному, так і неповному завантаженні.

 

Ця піч ідеально підходить для виробництва:

- різного типу та ваги хлібобулочних виробів

- особливої продукції

- кондитерських виробів

 

  • Нова сенсорна панель управління: проста й легка у використанні, доступна для всіх технологія завдяки кольоровому сенсорному екрану, до якого достатньо доторкнутися, щоб увійти до системи повного управління піччю, що допоможе вам скоротити експлуатаційні витрати та зробити більш ефективною вашу пекарню, в тому числі на відстані.

  • Повітряна система BTT. Революційний потік повітря за системою знизу вгору, що дозволяє отримати випічку з обробкою в стилі ручної роботи, максимально підкреслюючи всі можливості розвитку вашої продукції.

  • Подвійний потік DAF. Подвійний потік повітря обволікає весь продукт для відмінного приготування навіть за короткий час або за дуже високих температур.

  • Покращена витяжка. Нова витяжка дозволяє видаляти значну кількість пари, знижуючи її поширення в приміщенні.

  • Камера згоряння. Час економити витрати! Новий теплообмінник, що складається з 3 витків димовідводу в контексті оптимізованого газодинамічного режиму, дозволяє знизити витрати, гарантуючи невисокі виробничі витрати поряд із максимальною надійністю багато років.

Ротаційні печі серії Basic 3.0

Basic 3.0 – це ротаційна піч, яка ідеально підходить для випічки хліба та кондитерських виробів.

Призначена для пекарень і роздрібних торгових мереж, забезпечує краще приготування як свіжих, так і заморожених продуктів.

Basic 3.0 відповідає вимогам простоти використання, енергозбереження та оптимізації простору.

Basic 3.0 завдяки здатності забезпечувати швидкі зміни температури відрізняється універсальністю та продуктивністю.

Чисті та добре окреслені лінії ще раз підкреслюють її витончений дизайн.

Міцність і реміснича ретельність, що характеризують кожен компонент, роблять її надійним капіталовкладенням, розрахованим на тривалий період часу.

 

  • BTT (Bottom to Top) підвищена якість приготування: повітряний потік знизу вгору забезпечує вплив на продукт екранного ефекту, що означає поліпшення кінцевого результату. Здивуйте своїх клієнтів унікальною продукцією!

  • Speed Dry: завжди ароматні та хрусткі продукти завдяки клапану, що забезпечує виведення пари на 70% швидше в порівнянні із серійно використовуваною системою.

  • Ready to Bake: ваша піч завжди готова до роботи! Ввійдіть до вашої пекарні й одразу ж випікайте вашу продукцію, не чекаючи звичайного часу, необхідного для розігріву. Ваша піч вас чекає вже готовою – з ідеальною температурою для потрібної вам випічки.

  • Always Connected: користуйтеся піччю для поліпшення якості роботи вашої пекарні. Ви завжди зможете виконати моніторинг виробничих даних, витрати електроенергії та експлуатаційної ефективності, завантажити нові рецепти або внести зміни до вже завантажених, вас заздалегідь попередять про необхідність виконання операцій із техобслуговування, щоб не втратити робочі години.

Електричні подові печі

Електричні подові печі серії Deko Mondial 3.0

DekoMondial – це електрична подова піч, яка ідеально підходить для випічки хліба та кондитерських виробів.

Підходить для мініпекарень, роздрібних торгових мереж і напівпромислових виробництв, вона надзвичайно компактна та займає мінімальну площу.

DekoMondial оснащено абсолютно незалежними одна від одної пекарними камерами, що дозволяє забезпечити максимальну гнучкість експлуатації та динамічне управління процесами випікання.

Має спеціальні функції, призначені для скорочення енергоспоживання, забезпечує низькі експлуатаційні витрати та високу ефективність у роботі.

 

  • IPC – Interactive Power Control

Пристрій управління енергоспоживанням пекарні. Безперервно контролює споживану потужність, уникаючи надлишку енергії по відношенню до дозволеної величини, раптових відключень живлення і втрат електроенергії.

  • PM – Power Management

Пристрій управління енергією. Два датчики забезпечують більш ефективне управління температурою та енергією, гарантуючи максимальну гнучкість виробництва, ніколи не перевищуючи доступні межі потужності.

  • OPT

Оптимізує фактичне споживання печі з метою економії при сплаті рахунків у кінці місяця.

  • Ready to Bake function

Програма гарантує, що піч буде нагрітою до потрібної температури саме в обраний час, щоб бути готовою до випікання і скоротити до мінімуму енергоспоживання.

Інтуїтивна сенсорна панель управління з численними функціями.

Паротрубні подові печі

Паротрубні подові печі серії Lem

Lem – це паротрубна піч, призначена, перш за все, для ремісників. Відповідає вимогам сучасних пекарів/кондитерів до інновації, зберігаючи надійний накопичений досвід компанії Mondial Forni у виробництві технології паротрубних систем.

Печі Lem – це ідеальне рішення для магазинів і пекарень з обмеженим простором або з необхідністю, пов'язаною із сезонним виробництвом. Для полегшення етапів завантаження/розвантаження з печі можна використовувати як ручний, так і напівавтоматичний або автоматичний режим.

 

Ідеально підходить для виробництва хліба та кондитерських виробів.

 

  • Вища якість

Система нагрівання замкнутими паровими трубами діаметром 27 мм безпосередньо нагріває звід і під кожної камери.

  • Низькі експлуатаційні витрати

Забезпечує випікання на останньому завершальному етапі на низьких температурах при повністю вимкненому пальнику, обнуляючи експлуатаційні витрати

  • Постійна ізоляція

Досягніть найбільшого енергозбереження завдяки максимальній термоізоляції вашої печі, гарантованої подвійним шаром матів із мінеральної вати високої щільності.

  • OPT (Optimum)

Оптимізує фактичне споживання печі з метою економії при сплаті рахунків у кінці місяця.

  • Димоходи

3 димоходи з вогнетривкої цегли, повністю втоплені в цементі. Перетин труби спеціально розрахований так, щоб дими в турбулентному потоці здійснювали оптимальний темлообмін.

  • Ваш час безцінний!

Легкість монтажу й установки. Піч, яка може бути відправлена в зібраному вигляді.

Паротрубні подові печі серії Eko Mondial

Ecomondial – це паротрубна піч, призначена, перш за все, для ремісників, ідеально підходить для випікання продуктів, які вимагають сильного впливу тепла знизу при відповідному рівні пари.

Оснащена незалежними камерами, піч Ecomondial призначена для випікання або на деках, або безпосередньо на поду. Для полегшення етапів завантаження/розвантаження з печі можна використовувати ручний, напівавтоматичний або автоматичний режим.

 

Ідеально підходить для виробництва хліба середньо-великого формату та кондитерських виробів.

 

  • Вища якість

Система нагрівання замкнутими паровими трубами подвійного проходу діаметром 27 мм безпосередньо нагріває звід і під кожної камери.

  • Універсальність

Запропонуйте вашим клієнтам більше: у порівнянні з традиційними паротрубними печами більш гнучко управляє процесами теплообміну.

  • Постійна ізоляція

Отримайте найбільше енергозбереження завдяки максимальній термоізоляції вашої печі, гарантованої подвійним шаром матів із мінеральної вати високої щільності.

  • Низькі експлуатаційні витрати

Гарантує по-справжньому низькі енерговитрати завдяки відмінній рівновазі між загальною масою печі та зниженою настановною потужністю.

Паротрубні подові печі серії Mondial

Mondial – це паротрубна піч, призначена для ремісників і напівпромислових пекарень, ідеально підходить для випікання продуктів, які вимагають сильного впливу тепла знизу при відповідному високому рівні пари.

Mondial призначена для випікання на деках або безпосередньо на поду. Для полегшення етапів завантаження/розвантаження з печі можна використовувати як ручний, так і напівавтоматичний або автоматичний режим.

 

Ідеально підходить для випікання хліба великого формату та кондитерських виробів.

 

  • Вища якість

Система нагрівання замкнутими паровими трубами подвійного проходу діаметром 27 мм безпосередньо нагріває звід і під кожної камери.

 

  • Оберіть те, що вас влаштовує

Широкий асортимент систем харчування для відповідної відповіді на будь-які запити (природний, зріджений газ, дизельне паливо, пелети, дрова).

 

  • Універсальність

Можливість доповнити електричною камерою, щоб зробити піч більш універсальною і такою, що відповідає вашим вимогам.

 

  • Низькі експлуатаційні витрати

Забезпечує випікання на останньому завершальному етапі на низьких температурах при повністю вимкненому пальнику, обнуляючи експлуатаційні витрати печі.

 

  • SOS Blackout

Буферна батарея гарантує відображення параметрів випікання навіть у разі відсутності мережевої електроенергії.

Тунельні печі

Тунельні печі серії Matic

Тунельна піч із паровими трубами, що працює на газі або газойлі. Складається з декількох незалежних паростійких подів робочою висотою 16 см (можливі варіанти в залежності від моделі).

Серія «Мондіалматік» рекомендується для випікання хліба середнього та великого розміру, а також для тих видів продукції, виготовлення яких вимагає сильного припливу жару знизу та значного обсягу пари.

Серія «Мондіалматік» може працювати в поєднанні з будь-яким іншим обладнанням для автоматичного випікання. Можливо також напівавтоматичне регулювання роботи обладнання за допомогою різних програм виробничих циклів. Завантаження продукції до печі може бути здійснено з дек, лотків і форм із пласким дном. Максимальна температура випікання – від 210°C до 270°C.

«Мондіал Форні» має більш ніж 70-річний досвід виробництва печей, що гарантує їхню надійність, безпеку та високу якість випічки.

Тунельні печі серії Macs

Mondial Forni представляє першу й єдину багаторівневу конвекційну піч.

 

Mondial Forni пропонує вашій увазі результат 20-річного досвіду розробки та виробництва багаторівневих печей – систему MACS, яка об'єднує ефективність і гнучкість конвекційних печей із компактністю багаторівневої конструкції, що дозволяє розмістити велику площу випічки на обмеженому просторі. Печі серії MACS доповнюють широкий модельний ряд печей Mondial Forni, що включає циклотермічні печі RADIUS, багаторівневі паротрубні печі MATIC і високотемпературні печі прямого нагрівання FOCUS.

 

Чому конвекція?

Конвекція є найефективнішим способом передавання тепла, що забезпечує малі енерговитрати при чудовій якості випічки широкого асортименту продуктів: круасанів, мафінів, рулетів, пирогів, піци, тостового хліба, багетів тощо. Потік нагрітого повітря, що оточує продукт, забезпечує високу швидкість теплопередачі й, отже, скорочення часу випікання.

Нагрівання потоком повітря створює рівномірні умови випікання по всій площі пекарної зони та забезпечує стабільність цих умов у часі, партія за партією, день за днем. У результаті кінцевий продукт має рівномірний колір, якість випічки і навіть вміст вологи. Випікання конвекцією знижує час розігрівання печі та її теплову інерцію. Це дає можливість швидко та без втрат переходити з випікання одного продукту на інший. Усувається також ефект теплового удару, який присутній у циклотермічних печах і зазвичай перегріває перші й останні ряди виробів у партії.

 

Чому багаторівнева?

Зростаюча популярність наших печей серії Matic, що налічують понад 300 інсталяцій, показала необхідність і доцільність розробки багаторівневої печі з альтернативною системою теплопередачі. Брак робочого простору та дорожнеча його збільшення часто є причинами відмови від використання тунельних печей, навіть за наявності досить високого приміщення. Крім економії простору, компактна конструкція багаторівневої печі дає додаткові джерела економії енергії для розважливого господаря:

- повністю приховані в пічній камері конвеєри

- мінімальна (по відношенню до площі випікання) площа зовнішньої поверхні, що знижує витік тепла в навколишнє середовище

- централізовані системи циркуляції гарячого повітря, що обслуговують одразу кілька зон

Тунельні печі серії Radius

RADIUS – це серія циклотермічних тунельних печей Mondial Forni, призначених для м'якого випікання широкого асортименту дріжджових хлібів і листкових виробів: хліба, круасанів, пирогів тощо. Укомплектована кам'яним подом, піч може застосовуватися для випікання виробів із хрусткою кіркою, «сільського» хліба.

 

  • Непряма радіаційна система

Система циклотермічного нагрівання надає широкі можливості з точки зору ефективності процесу випікання та гнучкості його налаштування. Конструктивно піч розділено на зони, які мають трубопроводи у верхній і нижній частині. Унікальна система з трубчастими нагрівачами забезпечує рівномірну тепловіддачу за площею пекарної зони, а отже, рівномірний колір продукту та розподіл вологи.

  • Модульованість

Секції циклотермічної печі можуть використовуватися в комбінації з секціями, заснованими на інших принципах, для створення гібридних систем.

  • Пекарна камера

Пекарна камера складається з модулів довжиною 2,5 м і виготовлена з антикорозійної високотемпературної сталі з алюмінійованим покриттям. Камеру встановлено на рамі та піднято над підлогою. Модулі з'єднуються між собою і формують піч із незалежними зонами довжиною від 5 до 15 м для забезпечення оптимальних параметрів випікання. Кожна зона має термодатчик для контролю режиму випікання й окремий пальник для підтримки заданої температури.

  • Оптимізація передачі тепла

Нагрівання в печі RADIUS забезпечується пальником, розташованим у камері з нержавіючої сталі над пічної камерою та вентилятором, що подає гарячий газ трубами, розташованими у верхній і нижній частині пічної камери. Інтенсивність нагрівання може регулюватися в кожній зоні, окремо у верхній і нижній частині за допомогою заслінок. Потік газу через кожну окрему трубку також може регулюватися клапанами, для регулювання розподілу нагрівання поперек пічної камери.

  • Система турбулентності

Для усунення потенційно можливих точок застою повітря, що призводить до нерівномірного нагрівання, може застосовуватися (опціонально) система примусової циркуляції повітря всередині пічної камери.

  • Панельна обшивка

Піч RADIUS постачається у вигляді збірних модулів, у комплекті з термоізоляцією та панелями обшивки. Печі мають різну ширину і площу до 160 кв. м, щоб забезпечити сумісність із широким рядом виробничих ліній.

Модульні печі

Модульні печі серії Domino

Domino – це електрична подова піч, яка ідеально підходить для випікання хліба, кондитерських виробів і піци на деку. Підходить для ремісників, роздрібних торгових мереж і готельної мережі, вона є надзвичайно компактною і займає мінімальну площу. Високий ступінь ізоляції, управління електричною потужністю та термовідбивне скло гарантують низькі енерговитрати. Domino відрізняється також загальним зовнішнім виглядом. Велика кількість нержавіючої сталі в поєднанні з чорною хромовою обробкою надає печі елегантний зовнішній вигляд і характеризує робоче приміщення наявністю високотехнологічного та дизайнерського обладнання. Ідеально підходить для випікання хліба різної ваги, кондитерських виробів і піци на деку.

Модульні печі серії Slim 9T

Ротаційні печі серії Slim-9T електричного типу оснащено поворотним візком, примусовою конвекцією, складаються з однієї-єдиної камери.

Призначено для пекарень, ремісників і роздрібних торгових мереж, завдяки компактності та простоті монтажу Slim-9T є ідеальною для виробництва хліба та кондитерських виробів. Піч Slim-9T у комбінації з електричною подовою піччю гарантує максимальну гнучкість експлуатації.

Завдяки своїй універсальності в управлінні зміною температури ця піч ідеально забезпечує як приготування свіжих, так і заморожених продуктів.

Дизайн завжди був відмінною рисою марки Mondial Forni, гармонійний, технологічний, що об'єднує в собі ефективність виконання й елегантність, перетворює Slim-9T в об'єкт, який можна з гордістю розмістити в своєму магазині.

 

  • BTT (Bottom To Top): досягніть найвищої якості випікання! Потік повітря знизу вгору дозволяє надати продукту екранного ефекту для того, щоб забезпечити найбільший розвиток із точки зору кінцевої якості. Здивуйте своїх клієнтів унікальним продуктом!

  • Створіть таку піч, яку захочете, в залежності від ваших вимог до займаного простору / випікання, обираючи можливість комбінації з серією рівневих електричних печей і комплектуючих, таких як опора, шафа і/або камера для вистоювання. Все це лише на 1,22 м2 площі підлоги!

Speed Dry: більш ароматні та хрусткі продукти завдяки клапану, який забезпечує більш швидке на 70% виведення пари по відношенню до стандартної системи.

Модульні печі серії Air

Air – це вентильована піч, яка ідеально підходить для випікання кондитерських виробів або хліба. Підходить для роздрібних торгових мереж і готельної мережі, для невеликих ремісничих майстерень, вона є надзвичайно компактною та займає мінімальну площу. Гарантує швидкі терміни випікання для поповнення асортименту продукції на шафах завдяки своїй дуже високій гнучкості в управлінні температурами. Серія складається з двох базових моделей (5T і 10T), електричної або газової, й укомплектована додатковими опціями. Піч Air завдяки численним комбінаціям вміщує в обмеженому просторі дві печі в одній, поєднуючи в собі конвенційну піч і статичну.

 

  • Компактні розміри, виграшні експлуатаційні характеристики

  • Низьке енергоспоживання

  • Швидко нагрівається

  • Завжди готова показати себе чистою перед вашими клієнтами завдяки системі самоочищення

Чим можемо допомогти? Зв'яжіться з нами
bottom of page