Виробничі лінії
Виробничі лінії Canol Line
Стандартна версія Canol Line
Топверсія Canol Line
Виробничі лінії Canolino
Лінія Canolino mod. 3.8
Лінія Canolino mod. 5.2
Багатофункціональні виробничі лінії
Наші багатофункціональні виробничі лінії забезпечують автоматичне безперервне виробництво з широкого спектра продуктів, таких як чіабата, багет, основи для піци, фокача, хліб із нарізкою тощо. Технологія «нульового стресу», застосовувана до нашого екструдера для тіста, дозволяє дбайливо поводитися з усіма типами дріжджового тіста з високим вмістом води. Це захищає клейковину, зберігає структуру тіста та запобігає будь-якій втраті захисних газів. Завдяки цій технології якість кінцевого продукту, замороженого або випеченого, значно перевершує традиційні методи. З нашими багатофункціональними виробничими лініями, що переходять з одного продукту на інший, це легко та швидко. Існує велика кількість ліній різної довжини та пропускної здатності для задоволення потреб кожного окремого клієнта.
Лінія виробництва чіабати, багетів, піци
Лінія виробництва круасанів
Ін'єкційні лінії мод. S1R
Прожарювальні лінії