top of page

Виробництво заморожених кондитерських та хлібобулочних виробів в Україні

Життя в новій реальності зробило ще більш популярним вживання заморожених напівфабрикатів, і хлібобулочних у тому числі. Адже це продукти, які є зручними у споживанні та швидкими у приготуванні.

Кому ж не хочеться всього за 10-15 хвилин отримати свіжоспечену булочку з напівфабрикату?



Основні споживачі заморожених кондитерських і хлібобулочних напівфабрикатів В Україні

Основними споживачами є гості закладів громадського харчування в сегментах HoReCa і фаст-фуду: пекарні при супермаркетах і торгових центрах, міні-пекарні, ресторани, кафе, АЗК, сервіси швидкої доставки їжі.

Вважається, що тренд до зростання споживання замороженої хлібобулочної продукції в Україні вже сформувався і має досить гарну перспективу.


«Я не бачу жодних змін у зростанні споживання хліба, макаронних виробів. І навряд чи вони будуть. Є природний спад населення, який спостерігається в останні 6-7 років. Однак, окрім цього, треба враховувати зміну споживчої дієти, споживчих переваг… Єдине, на що можна очікувати, – зростання споживання заморожених продуктів, готових напівфабрикатів, адже це є зараз загальносвітовою тенденцією. У сучасному світі у людей немає часу на роботу із сировиною, вони купують практично готовий продукт, який треба доготувати, розігріти і т.д.».


Системи охолодження та шокової заморозки для виробництва заморожених напівфабрикатів



Компанія "Родалс" пропонує українським пекарям та кондитерам системи охолодження та шокової заморозки світових виробників – Tecnopool та Mondial Forni, з якими можна ознайомитися на нашому сайті.

Comments


Послуги

- інжиніринг

- підбір і постачання обладнання

- монтаж

- сервісне обслуговування

- обладнання для хлібопечення

- обладнання для виробництва виробів із тіста

- кондитерське та пекарне обладнання

Час роботи

ПН–ПТ: 08:00–18:00

Ми на зв'язку

пров. Моторний, 9а, Київ, Україна

+380 (505) 90 88 88
vadimp@rodals.com.ua

bottom of page