top of page

Шафи попереднього вистоювання BTF

BTF

Шафа попереднього вистоювання IK1

 

Шафа попереднього вистоювання IK1 призначена для покою попередньо округлених шматків тіста вагою до 1200 г. Заповнюється через вхідну гірку з максимальною швидкістю 1800 шт./год. або через один подавальний ремінь із максимальною швидкістю 2200 шт./год.

Годування контролюється фотоелементом. Час відпочинку налаштовується гнучко в залежності від швидкості виробництва.

Кошики виготовлено зі спеціального пластику, який не вбирає вологу та запобігає залипанню тіста. Ультрафіолетова лампа запобігає росту бактерій і цвілі. Вентилятор використовується для видалення надмірної вологості. Конструкція дозволяє легко контролювати стан тіста. Вхід може бути ліворуч або праворуч, а також спереду або ззаду. Доступні декілька варіантів.

 

​ПЕРЕВАГИ

 

  • Максимальна вага одного шматка тіста становить 1200 г

  • Заповнення над вхідною воронкою

  • Наповнення контролюється фотоелементом

  • Поклонник

  • Ультрафіолетова лампа для запобігання утворенню цвілі та бактерій

  • Кишені не вбирають вологу

  • Можливий вхід справа, зліва, спереду або ззаду

  • Продуктивність до 1800 шт/год.

IK1

Шафа попереднього вистоювання IK2

Шафа попереднього вистоювання IK2 призначена для високої продуктивності до 3000 шт/год., де шматочки тіста вагою до 1200 г були попередньо округлені та готові до спокою. Заряджається через два в'їзні транспортери, що означає більш високу врожайність і менше навантаження на тісто. Годування контролюється фотоелементами та пневматичним люком, які запобігають подачі двох доз до одного кошика. Операція може бути безперервною або покроковою, залежно від розміру засобу перевірки. Вихідний транспортер має фотоелементи для запобігання потраплянню двох шматків тіста до формувальної машини. Кошики виготовлено зі спеціального пластику, який не вбирає вологу та запобігає залипанню тіста.

Ультрафіолетова лампа запобігає росту бактерій і цвілі. Вентилятор використовується для видалення надмірної вологості. Конструкція дозволяє легко контролювати стан тіста. Вхід може бути спереду або ззаду. Доступні декілька варіантів. Випробувачі виготовляються на замовлення в залежності від часу відпочинку та необхідної швидкості виробництва.

 

​ПЕРЕВАГИ

 

  • Максимальна вага одного шматка тіста становить 1200 г

  • Тихий ланцюг

  • Колекціонер борошняної драви

  • Заповнення через подвійний конвеєр

  • Можливість вибору двох різних способів роботи

  • Ультрафіолетова лампа для запобігання утворенню цвілі та бактерій

  • Поклонник

  • Кишені не вбирають вологу

  • Можливий вхід спереду або ззаду

  • Продуктивність до 3000 шт/год.

  • Користувальницькі запити

IK2
Чим можемо допомогти? Зв'яжіться з нами
bottom of page