top of page

Шафи для остаточного вистоювання Atrepan

Atrepan

Ферментаційні шафи для остаточного вистоювання

Алюмінієва розстійна шафа для стелажів

Алюмінієві герметичні камери моделі Base з несучою рамою з анодованого алюмінію та панелями з високоізолюючого пінополістиролу товщиною 40 мм, покритого білим попередньо пофарбованим алюмінієм; вони можуть постачатися до однієї або декількох дверей і доступні у версії для обертових стелажів або стелажів для навантажувачів і можуть постачатися з підлогою з нержавіючої сталі або без неї.

Двері не мають ручки, оскільки вони отримані безпосередньо з профілю й оснащені автоматичним закриттям поршня; петлі виготовлено з алюмінію, посилені та легко реверсивні.

За запитом машини можуть постачатися з панелями, вкритими нержавіючої сталлю або, для бажаючих, попередньо пофарбованим у срібло алюмінієм (NEW).

Як профілактику можна виготовити будь-який тип камери за індивідуальним замовленням. Крім того, за бажанням замовника можна налаштувати панель управління з кольорами та логотипами, а також із дверцятами і витяжками з нержавіючої сталі, що дозволяє адаптувати їх до кожної марки печі.

У чарунці базової моделі парова установка постачається як стандартна модель або модель класу люкс.

Стандартне живлення 400 В, трифазна нейтраль 50 Гц, за запитом ми можемо постачати спеціальні напруги.

Машини виробництва ATREPAN сертифіковано відповідно до норм CE і Gost для експорту на російський ринок. Вони постачаються з посібником з експлуатації та технічного обслуговування і мають 24-місячну гарантію (за винятком компонентів, які зазвичай піддаються зносу).

 

Основні функції наших розпушуючих кліток:

  • Автоматичний контроль температури та вологості

  • Автоматичне завантаження води

  • Вони можуть бути виготовлені на замовлення відповідно до замовлення та дизайну

  • Вони дуже прості в установленні й обслуговуванні

  • Вони повністю настроюються

 

Розстійні шафи ATREPAN є синонімом якості та надійності, зроблених в Італії, і на даний час є одними з найбільш затребуваних на ринку хлібобулочних виробів, наша компанія фактично має тридцятирічний досвід у будівництві камер вистоювання.

Розстійна шафа Diamond Serie

Розстійна шафа Diamond Serie повністю виготовлена з нержавіючої сталі AISI 304 в комплекті з товщиною ізоляції 70 мм.

 

  • Напруга 380/400 В – 3 фази, 50 Гц

  • Потужність 2 кВт

  • З електронною панеллю управління з контролем температури та вологості

  • З тижневим таймером

  • Автоматичне завантаження води

  • Для лотків 40х60 або 60х80

  • Встановлюється на колеса, 2 з яких із гальмом

  • Постачається з 20 парами кутових гірок

  • У комплекті з паровою групою «PUPPY» з нержавіючої сталі AISI 304

Розстійна шафа з уповільненням ферментації

Після багаторічних досліджень і планування компанія Atrepan розпочала виробництво камер для уповільнення та контролю ферментації.

Метою цього проєкту було, насамперед, скоротити години нічної роботи до кінцевого оператора, але в той самий час гарантувати якість готового продукту.

Камера вистоювання сповільнювача виготовлена з модульних панелей товщиною 70 мм, вкритих білою оцинкованою листовою пластмасою.

Для монтажу панелі з'єднуються за допомогою простої ексцентричної крюкової системи Cam Lock.

Підлогу зроблено з панелей, утеплених поліуретаном товщиною 30 мм і вкритих спеціальним нековзним фенольним матеріалом.

Завдяки бойлеру з опором, розробленому та виготовленому спеціально для цього типу чарунок, пар буде доставлятися швидко і дуже точно.

Система охолодження будь-якого розміру розрахована таким чином, щоб гарантувати високу вологість, а також охолодження, навіть у разі низької швидкості вентиляції.

Панель управління виконано з 3,5-дюймової TFT-панелі, легко програмованої та з можливістю налаштування призначених для користувача програм.

Меню програмування доступне 5 мовами: італійська, англійська, німецька, французька та іспанська.

На додаток до панелі управління TFT у стандартній комплектації синоптичну панель встановлено на кожній чарунці, щоб у будь-який час відображати стан циклу обробки.

Як опція можливе виготовлення чарунок із внутрішньою та зовнішньою оболонкою з нержавіючої сталі.

 

Існує чотири основні етапи роботи чарунки сповільнювача:

 

​Зчеплення

Хліб після розміщення всередину камери доводять до температури -5°С, щоб заблокувати процес ферментації.

Температуру, обрану оператором, можна довести до -10°.

 

​Збереження

Після зниження температуру чарунки доводять до такої, яка гарантує її збереження протягом максимум 72 годин.

Цю температуру може бути встановлено між 2° і -8°.

 

​Пробудження

Це фаза, коли температура підвищуватиметься між 8° і 13°, коли продукт буде повільно відтавати. Тривалість цього циклу може бути встановлено в залежності від типу продукту.

 

Догляд

Це останній і найважливіший з етапів, коли продукт буде доведений до закваски та готовий до запуску.

Також у цьому разі настройки тривалості, температури та вологості буде визначено оператором на основі характеристик продукту.

Точна тривалість цієї фази визначатиме смак готового продукту.

 

СИНОПТИЧНА ПАНЕЛЬ ДЛЯ ЗАХИСНОЇ КАМЕРИ РЕТАРДЕРА:

Синоптичну панель камер перевірки уповільнення оснащено 4 пронумерованими дисплеями:

 

  • Виявлення температури всередині чарунки на етапах: блокування охолодження, перевірки та зберігання

  • Виявлення вологості всередині чарунки

  • Виявлення температури всередині камери на етапах «Опалення», «Кондиціонер»

  • Пробудження, уповільнення

 

Якщо плата знаходиться в режимі очікування або з ручним налаштуванням циклу, на дисплеї n.4 будуть відображатися дата та час у реальному часі, якщо робочу програму буде встановлено автоматично, на дисплеї відображатимуться дата та час закінчення циклу.

Лінія ретардерів також є доступною в шафах і столах.

Розстійна шафа з уповільненням ферментації

Шафа для вистоювання зі сповільнювачем Atrepan дозволяє оператору отримувати контрольоване розпушення, даючи можливість тримати тісто за температури 4°C в сильно ізольованому й електронно контрольованому корпусі, блокуючи вироблення вуглекислого газу дріжджами і в той самий час дозволяючи ферментам перетворювати вуглеводи на прості цукри.

Ці процедури дозволяють користувачеві управляти основними фазами випікання, такими як температура, вологість, дріжджі та час.

Шафа для вистоювання сповільнювача ATREPAN має функцію уповільнення процесу ферментації, витримуючи тісто протягом заздалегідь встановленого часу максимум до 72 годин.

Заключний етап програми включає дуже повільну закваску, що забезпечує дуже однорідне нагрівання продукту.

Шафу для уповільнення закваски ATREPAN виготовлено з монокока, вкритого нержавіючої сталлю 18/10, з ізоляцією високої щільності з поліуретану товщиною 70 мм.

Дно запечатано та має закруглені кути, призначені для того, щоб зробити інтер'єр таким, що легко миється.

Електронна панель управління є простою у використанні, оснащена простою й інтуїтивно зрозумілою системою програмування, з можливістю зберігання до 10 робочих програм; програмування максимум до 6 днів.

Вологість забезпечується складною системою виробництва пари, яка контролюється електронною панеллю управління.

Доступні версії для лотків 60х40 і 60х80.

Крім шафи, сьогодні також доступними є столи для перевірки уповільнення, новини ATREPAN 2014.

Поради, щоб максимально використовувати шафу вистоювання сповільнювача:

  • Перед введенням продукту охолодіть внутрішню поверхню до температури 8°C

  • Ввести ідеальні змішувачі для низьких температур у суміш (якщо використовується)

  • Як тільки тісто розділиться і порціонується, одразу ж помістіть різні блоки всередину шафи.

  • Не кладіть продукт, щойно вийнятий із шафи, дайте йому висохнути, щоб уникнути дефектів кірки.

Чим можемо допомогти? Зв'яжіться з нами
bottom of page